Despre Mine

Salutare, va multumesc ca ati ales sa vizitati site-ul meu sper sa va placa.

Despre mine ce pot sa va zic m-am nascut într-un orasel de la nordul Moldovei , Glodeni. Este un loc linistit fara prea multe evenimente exceptionale, unde fiecare locuitor îsi traieste viata cu grijile si nevoile sale.

Oraselul dispune de: 4 scoli, una pentru clasele primare, o scoala cu predare în limba romîna, una cu predare în limba rusa si una mixta; doua spitale, o primarie, un consiliu raional, o casa de cultura, o scoala de mizica si de pictura, sectie de politie, o judecatorie.

Centrul orasului este destul de aglomerat în fiecare zi deoarece chiar acolo este amplasata piata alimentara cît si deverse magazine, chioscuri, casa de cultura, biblioteca.

Pe strazile din centru sunt amplasate scaune cît si urne de gunoi.

Oraselul mai are si un parc destul de mare unde zilnic, cît si în weekend copii cu parinti se plimba pentru a mai uita de grijile cotidiene.

Vara copiii din Glodeni cît si din satele de prin împrejurimi cît si din Chisinau se odihnesc în tabara de odihna „Andries” care se afla în satul Hîjdieni la numai 15 Km de Glodeni în mijlocul unei paduri.

Aceasta vara am avut si eu ocazia sa fac parte din norocosii care s-au odihnit în tabara, si pot sa va spun ca a fost ceva extraordinar, am facut cunostinta cu diversi copii cu care am reflectat asupra problemelor care ne framânta la o vârsta atât de frageda încât sa putem percepe ce este bine si ce nu. Am participat la concursurile organizate de organizatori si ne-am distrat pe cinste, deja astept sa vina vara viitoare ca sa plec din nou la tabara de odihna Andries