Mult timp se credea ca bit-ul nu se mai imparte, dar invatatii sovetici... 
 
  Umor IT
4Mb nu mai e memorie, ci scleroza!
Si cafeaua pe tastiera tot virusul a turnat-o?!
La cei 20 de ani ai sa-i el cunostea 5 sisteme de operare si nici o femeie...
Apasati orice tasta... Nu, nu, numai nu aceasta! 
Cumpar urgent un winchester, hard-diskuri sa nu-mi propuneti!
Keyboard not found. Press F1 to continue...
"Hello World!" 17 errors, 31 warnings!
 
"easyEconomics"
Un program, versiunea 1.0 a caruia am finisat-o recent. Aplicatie creata cu ajutorul IDE Borland C++Builder 5, predestinata gestionarii economice a intreprinderii, utilizind Tehnologiile Informationale. Contine 24 de module impartite in 6 categorii: Aprovizionare, Producere, Vinzari, Calculul pretului, Contul de profit/pierdere, Altele. Toate datele se pastreaza in baza de date. Accesul catre aceste date se face prin intermediul Structured Query Language (SQL). Rapoartele generate se trimit automat in Microsoft Excel utilizind tehnologia Object Linking and Embedding (OLE), care are la baza Component Object Model (COM)...

Screen-shots:
 
eE - screen-shot 1 eE - screen-shot 2
 
eE - screen-shot 3 eE - screen-shot 4

" studiX "
Un program de studiu comparativ a limbajelor de programare C si C++, ce l-am creat ca fiind lucrare de curs pentru anul II la UTM. Sarcina  lucrarii a fost elaborarea unei aplicatii ce va ajuta programatorii incepatori in limbajele C si C++ sa inteleaga mai bine si mai repede concepturile puse la baza acestor limbaje. Conform conditiilor lucrarii, inafara de un tutorial, programul mai contine posibilitatea de cautare in documentele asociate initial precum si cele adaugate mai tirziu de catre utilizator. Astfel, programul poate fi folosit nu numai pentru un curs de studiere a limbajelor C/C++, ci si ca un manual de referinta pentru programatorii mai avansati. 
Pentru a putea fi lansat in sistemul Win32 (Windows 9x, Windows NT...), programul are o interfata grafica creata cu ajutorul IDE Borland C++ Builder, insa toate exemplele din tutorial sunt in C/C++ curat, pentru a le putea compila cu diferite versiuni de compilatoare (Turbo C++, Borland C++, Visual C++, C++Builder...) si lansa in regimul DOS.
Aditional am mai adaugat: manualul de referinta a limbajului C; posibilitatea de cautare in Internet direct din program, utilizind cel mai avansat motor de cautare "Google"; arhiva lucrarilor de curs a colegilor mei din grupa TI-002.
 
Download


"Calendar Builder"
Acesta este un program micut care l-am creat nu demult, de ciuda ca nu gaseam un calendar. Programul usor creaza calendar pentru orice an, care mai apoi poate fi printat sau/si salvat intr-un fisier textual. Dezavantajul este ca e necesar de a introduce in ce zi a saptaminii cade 1 ianuarie a anului respectiv. Ma voi stradui sa gasesc putin timp liber pentru a elimina acest dezavantaj.

19.06.03 Gata cu dezavantajul! Ziua de 1 ianuarie se calculeaza deja automat (datorita lui Emil Fickel, care mi-a trimis functia respectiva).
 
Download


"CppLabs" Collection
Lucrarile de laborator la disciplina "Limbajul de programare C++" pentru prima jumatate a simestrului V, anul III (Calculatoare, Informatica si Microelectronica, Universitatea Tehnica a Moldovei). In program sunt incluse trei lucrari de laborator:
1. a) Tiparirea in ordine inversa a subconsecutivitatii de numere dintre valoarea minima si maxima ale unei liste simplu inlantuite.
b) Un program care determina un numar obisnuit din inversul cifrelor numarului dat.
c) Program care converteste un intreg citit dintr-un fisier in numere hexazecimale, utilizind functia recursiva.
2. Un program care la o singura trecere prin fisierul FIN, fara utilizarea fisierelor suplimentare, va tipari elementele fisierului FIN in urmatoarea ordine:
- toate elementele mai mici ca valoarea A
- elementele din segmentul [A,B]
- restul elementelor pastrind aceeasi ordine din fisierul FIN
3. Program de comparare a fisierelor din doua directorii. Fisierele pot fi comparate dupa patru criterii de comparare (nume, volum, continut byte cu byte si data creare. In afara de aceasta se poate de indicat anumite tipuri de fisiere care vor fi controlate la coincidenta (obisnuite - archive, ascunse - hide, protejate - read only, de sistema - system).
 
Download


"MDLabs" Collection
Lucrarile de laborator la disciplina "Matematica Discreta" pentru simestrului IV, anul II (Calculatoare, Informatica si Microelectronica, Universitatea Tehnica a Moldovei). In program sunt incluse patru lucrari de laborator:
1. Pastrarea grafurilor in memoria calculatorului. Sunt implimentate 3 metode de definire: matricia de incidenta, matricia de adiacenta, lista de adiacenta.
2. Algoritmul de cautare in adancime intr-un arbore introdus sub forma de lista de adicenta.
3. Algoritmul de cautare in largime intr-un arbore introdus sub forma de lista de adicenta.
4. Algoritmul determinarii grafului de acoperire a unui arbore introdus sub forma de lista de adicenta.
 
Download


 
Publicitate  
SalvaEco
Proiectul Ozon
Ce mai nou?! | Curriculum Vitae | Eu si Soft-ul | Eu si Web-ul | Eu si Universul | Forum | Prieteni
 Copyright  © Igor Burduja (aka Lanu™)